Wie ben ik

Mijn naam is Saroj Prior, geboren in 1970. Ik woon samen met mijn drie zoons in Sint Pancras waar ik heel gelukkig ben. Hier is ook mijn praktijk waar ik ouders, kinderen en volwassenen graag welkom heet.

Van mensen helpen geniet ik intens, net als de kinderen die ik dagelijks onder mijn hoede heb. Het werken met hen, zien hoe ouders soms worstelen met hun kind of hoe ze zelf in de knoop kunnen zitten en daar antwoord op geven. Een stukje mee te lopen op hun levenspad en ze de juiste hulpmiddelen te bieden om zelf weer verder te kunnen.

Ik heb mij in de loop van de jaren gespecialiseerd in Meisjescoaching, omdat ik meisjes het beste begrijp, ik ben tenslotte zelf ook een meisje (geweest) Naast meisjescoaching geef in massages en massage cursussen voor volwassenen.

Wat ik fijn vind te doen naast mijn werk is, strand wandelingen maken, goed gesprek hebben met een vriendin, fröbelen met vilt en mij ontwikkelen in dit prachtige vak.

Waarom de naam Wilgenwonder

Misschien omdat bomen me altijd troost hebben gegeven.

Misschien om de kracht waarmee ze stormen doorstaan.

Misschien vanwege hun fiere kruinen waarmee ze de hemel lijken aan te raken.

Of gewoon omdat ik zo graag voorlees uit Bang Mannetje, het prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. Waarin hij dankzij een luisterend oor en een beetje steun alle spinnen en draken verslaat en getroost, krachtig en fier het leven in stapt.

Misschien omdat ik me daarin herken: in degene die het bange kind helpt zijn weg in de wereld zelf te vinden. Die trots kan zeggen: Ik kan het!

Dat is zo prachtig!