Wie ben ik

Mijn naam is Saroj Prior, geboren in 1970 bij ouders die zelf geen gemakkelijke jeugd hadden gekend en mij die ook niet hebben kunnen geven. Toch is het juist deze ervaring die mij heeft gemaakt tot een kinder, ouder en levenscoach die weet waar ze over praat, Want mijn weg in de wereld heb ik zelf moeten zoeken.

Die weg heeft uiteindelijk geleid naar Sint Pancras waar ik met mijn drie zoons gelukkig ben. En daar is ook mijn praktijk waar ik ouders, kinderen en volwassenen graag welkom heet. Van mensen helpen geniet ik intens, net als de kinderen die ik dagelijks onder mijn hoede heb. Het werken met hen, zien hoe ouders soms worstelen met hun kind of hoe ze zelf in de knoop kunnen zitten en daar antwoord op geven. Ook vind ik het prachtig om volwassenen levenscoaching aan te bieden. Een stukje mee te lopen op hun levenspad en ze de juiste hulpmiddelen te bieden om zelf weer verder te kunnen.

Wat ik fijn vind te doen naast mijn werk is, strand wandelingen maken, goed gesprek hebben met een vriendin, fröbelen met vilt en mij ontwikkelen in dit prachtige vak.

Waarom de naam Wilgenwonder

Misschien omdat bomen me altijd troost hebben gegeven.

Misschien om de kracht waarmee ze stormen doorstaan.

Misschien vanwege hun fiere kruinen waarmee ze de hemel lijken aan te raken.

Of gewoon omdat ik zo graag voorlees uit Bang Mannetje, het prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. Waarin hij dankzij een luisterend oor en een beetje steun alle spinnen en draken verslaat en getroost, krachtig en fier het leven in stapt.

Misschien omdat ik me daarin herken: in degene die het bange kind helpt zijn weg in de wereld zelf te vinden. Die trots kan zeggen: Ik kan het!

Dat is zo prachtig!