Oudercoaching

Opvoeden is een van de moeilijkste, belangrijkste en boeiendste zaken in de wereld. Je wilt het zo goed doen voor je kind maar er zijn momenten dat het even niet lukt.

Als ouders willen we eigenlijk allemaal hetzelfde: dat het leven rondom onze kinderen en ons gezin lekker loopt, gezelligheid en harmonie in huis. Als ouder zijnde begin je per definitie onervaren, je kent jezelf niet in die rol en lijkt je eigen wiel te moeten uitvinden. Gelukkig hoeft dat laatste niet, je kunt gewoon hulp inroepen als je het even niet meer weet. Dat laatste overkomt de meeste ouders weleens.

Spanning heeft altijd te maken met interactie. Het is nooit alleen het kind dat voor problemen zorgt. Zelfs niet als we met een tiener te maken hebben. Daarom is het belangrijk om beide kanten te horen.

De cirkel van actie-reactie doorbreken vraagt zelden meer dan vijf sessies. Te beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De eerste stap is misschien de moeilijkste: bellen om een afspraak te maken. Maar zodra je beseft dat hulpvragen geen teken is van zwakte maar van kracht, is die stap snel genomen.

Bel of mail me gerust voor een kennismaking.
Tarieven vind je hier

Telefonische Coaching

Opvoeden behoort tot een van de moeilijkste, boeiendste en belangrijkste zaken in de wereld. Wij willen het allemaal goed doen, dat proberen we althans, maar we komen in het leven nu eenmaal obstakels tegen die het soms behoorlijk moeilijk kunnen maken.

Deze periode is zo een obstakel, Corona grijpt ons allemaal aan, we zijn allemaal onzeker, hebben vragen en weten niet wat morgen ons brengt. Ik wil jullie graag helpen met tips om deze periode door te komen.

Kom je er zelf niet uit en heb je behoefte aan meer hulp, laten we dan een belafspraak maken.

We bellen eerst om kennis te maken en als het goed voelt kunnen we een telefonisch traject starten waarin ik je 3 x wekelijks bel om te bespreken hoe het gaat en hoe het nu verder moet.

Ik help je graag,
liefs Saroj

Tarieven vind je hier